Yonina productions
buikdanseres Yonina
buikdansworkshop yonina

BUIKDANSWORKSHOP

Yonina presenteert op de gelegenheid afgestemde workshops voor onder meer uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, vereniging, sport outing, jaarclub, vrijgezellenfeest, maiden party, en multi- en interculturele manifestatie. Vanuit het bedrijfsleven wordt ze veelvuldig gevraagd voor teambuildingsessies, en doe-evenementen, om het ijs te breken of als energiek intermezzo van seminars en trainingsdagen.

De oriëntaalse buikdans - en percussieworkshops zijn grensverleggend en onderhoudend. Zonder meer een pakkende ervaring. Yonina's creatieve aanpak staat garant voor een open en dynamische sfeer. Een onvergetelijk evenement dat meer saamhorigheid onder de deelnemers creëert.

Yonina geeft workshops op locatie en in haar dansschool Yonina’s Buikdans Studio in Amsterdam. Ze laat de aanwezigen de schoonheid en het mysterie van de oriëntaalse dans ervaren. Deze intrigerende dansvorm is een uitstekende manier van lichaamsbeweging. Yonina geeft elke workshop zijn eigen stijl en karakter mee. Voor maiden parties en vrijgezellenfeesten wordt de bruid in het zonnetje gezet. Bij bedrijfsevenementen en trainingen ligt de nadruk op teambuilding en creativiteit. Enkele bedrijven en organisaties die hebben genoten van de workshops: Zilveren Kruis, AKZO, KLM, European Squash Federation, Stimorol.

Door haar ruime ervaring met lesgeven in de oriëntaalse dans en dankzij haar televisie- en showervaring kan Yonina moeiteloos inspelen op elke groep. Ze wordt muzikaal begeleid door percussioniste Shira. Samen presenteren zij ook boeiende en enerverende percussieworkshops. Deze worden eventueel afgesloten met een wervelende buikdansshow. Als aandenken kunnen de deelnemers Yonina's buikdansboek 'Oriëntaalse dans en motivatie' ontvangen, voorzien van een persoonlijke boodschap.

Naast de BUIKDANS- EN PERCUSSIEWORKSHOPS presenteren Yonina en Shira ook de volgende workshops:

  • SALSA MIX. Een feestelijke, tropische ervaring: salsa, merengue, mambo, son en veel meer!
  • MULTICULTURELE MIX. Verleg je grenzen, geniet en ervaar de overeenkomsten tussen salsa, buikdans, Afrikaanse en Hawaiiaanse dansen.
  • CREATIVE SPIRIT. Een kennismaking met unieke creatieve bronnen: dans, percussie, zang en schilderen.

Voor informatie over workshops en danslessen, bel: 020-6798398.
info: Yonina Productions
tel: 020 - 679 83 98
info@yonina.nl