Yonina productions
buikdanseres Yonina

BUIKDANSLESSEN

Yonina, Nederlands bekendste buikdanseres, geeft al jarenlang les in haar gerenommeerde dansschool 'Yonina's Buikdans Studio' in Amsterdam. Zij heeft de oriëntaalse buikdans als kunstvorm in Nederland geïntroduceerd en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Op een deskundige en plezierige wijze laat Yonina talrijke cursisten de schoonheid van de buikdans ervaren. De lessen worden begeleid met live percussie door master percussionist Shira.

Buikdansen geniet in Nederland al jaren grote belangstelling. De beweegredenen van vrouwen om een buikdanscursus te volgen zijn divers:
Sommigen willen een exotische dansvorm leren of de bewegingen van zangeres Shakira onder de knie krijgen, velen willen een gezonde en effectieve workout, anderen vinden het leuk voor hun partner te dansen. Weer anderen willen ontspannen of een betere controle krijgen over hun lichaam.

buikdanslessen

Buikdansen is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, figuur of danservaring. In de lessen wordt aandacht besteed aan souplesse, conditie en lichaamshouding.
Resultaten van buikdanslessen:
Verbetering van de conditie, strakkere buik- en dijspieren, het leren van een fascinerende dansvorm, meer ontspanning, gezellige groepsactiviteit, meer zelfverzekerdheid, een groter ritmegevoel, vergroting van zelfexpressie en flexibiliteit.
Door het buikdansen kun je gezonder worden, afvallen, je gelukkiger voelen en er beter uit gaan zien.

Cursussen worden gegeven op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Privé-lessen, workshops en éénmalige lessen voor groepen zijn ook mogelijk.

VRAGEN OF AANMELDINGEN

Naam
Adres
Postcode
Plaats
Email
Telefoon
Vragen
 

 

info: Yonina Productions
tel: 020 - 679 83 98
info@yonina.nl