Peptalks

Yonina's peptalks leveren een positieve bijdrage aan uw organisatie of bedrijf : het stimuleert tot actie, betrokkenheid en saamhorigheid. Een fantastische manier om de teamgeest te bevorderen.

De onderwerpen die zij kan behandelen zijn ondermeer :
creativiteit · teamwork · sport als een metafoor voor business · leiderschap · motivatie · change management · de magie van lichaamstaal · effectieve communicatie · verkoop.

In haar programma's, die variëren van 45 minuten tot een dagdeel, laat Yonina ondermeer de opmerkelijke overeenkomsten zien tussen topsport, business en persoonlijke groei. De fascinerende illusie-acts waarmee ze de onderwerpen visueel uitbeeldt, hebben een krachtig effect.

Aan de hand van een intakegesprek met de opdrachtgever creëert Yonina een programma op maat. Door haar ruime ervaring kan ze zich goed inleven en inspelen op elk publiek. Daarbij weet zij ratio en emotie te raken. Haar enorme uitstraling en charisma leiden tot een boeiende manier van presenteren en dragen zo bij aan een dynamische sfeer en een succesvol evenement.